DIN PERSONLIGE VIP-TJENESTE
Fra første samtale til etter hjemkomsten planlegger VIP-ledsageren reisen, flyr sammen med deg og er ved din side.
Alternativene dine på et øyeblikk
Et panneløft kan løfte innsunkne bryn og endre konturen av panneregionen. Brynposisjonen, hårfestet og musklene er avgjørende for at effekten skal matche de naturlige ansiktsuttrykkene. Behandlingen bør skilles fra ren korrigering av øvre øyelokk; Mulige arr og endringer i sensitivitet er også inkludert i konsultasjonen.
Detaljert informasjon
Behandlingsinformasjon
01Oversikt og grunnlag
Kort for panneløftkirurgi
Kort for panneløftkirurgi
Hva er panneløft?
02Etterbehandling og resultater
Kostnad for panneløft
Kostnad for panneløft
Lave øyenbryn forårsaket av alder, rynker i pannen og rundt øynene, samt rynker skapt av ansiktsfølelser og rynker i pannen, er alle irriterende kosmetiske feil. Dessuten får disse egenskapene deg til å se eldre ut. Som et resultat utfører vellykkede kirurger i Tyrkia panneløftprosedyren. Noen pasienter refererer også til estetikk for panneløft for å korrigere rynkede øyenbryn.
Etter operasjonen kan du oppnå et mye yngre utseende. Fordi øyenbrynene i panneområdet mykner opp, løses også problemer med uorden eller øyenbryn i øyekantene. Så det kan sies at det er en ekstremt nyttig applikasjon.
2–3 uker senere
2–3 uker senere
Målet med en panneløftoperasjon er å fjerne overflødig hud fra pannen ved hjelp av en rekke prosedyrer. Videre utføres ulike operasjoner på øyenbrynenes holdning, og rynker i pannen fjernes.
Et ungdommelig utseende skapes ved å redusere rynker i pannen. Problemer som hengende bryn eller opphopning av øyekantene elimineres også siden brynene i frontalområdet er avslappede. Som et resultat er det viktig å heve brynet på en rekke måter. Etter panneløftet er det ikke noe synlig arr.
Kostnaden for en panneløft varierer basert på prosedyrens omfang og måte. I tillegg kan det være nødvendig med flere operasjoner avhengig av pasientens valg og behov. For eksempel; ansiktsløftning eller overføring av ansiktsfett.

